<

12 November: Toesjee
Toesjee is een Midden-Limburgse zanggroep, bestaande uit drie vrouwen en vier mannen.
Samen zingen we een gevarieerd repertoire. De nadruk ligt hierbij op Latijns-Amerikaanse en Ierse muziek
maar ook muziek in diverse andere talen. De muzieknummers en begeleiding worden door Tjeu Geelen
speciaal voor de groep gearrangeerd. Dit geeft de muziek een geheel eigen en stijl. Met onze optredens
willen we het publiek raken en ontroeren, "Toesjeeren"
Reserveren via denieuwewereld@stokershorst.nl

25 November: Workshop "De kracht van klank"
In deze workshop gaan we actief aan de slag met klanken. De klank van jezelf, je stem, de klank van instrumenten en de klank van anderen, hoe klinken we samen, maar ook op zoek naar je eigen klank, je eigen tonen en je eigenwijsheid.
De instrumenten zijn door iedereen eenvoudig te gebruiken en te bespelen, je hoeft hiervoor geen kennis te hebben van muziek. Het leuk vinden om te spelen en creatief te ontdekken wat je allemaal in je hebt is voldoende. We werken in deze workshop met twee verschillende vormen. Een actieve en een passieve vorm. Tijdens de actieve vorm spelen we samen met de klanken van de instrumenten en van je stem. De nadruk ligt op het samen iets neerzetten en toch jezelf zijn en blijven. Tijdens de passieve vorm kunnen we zittend genieten van de klanken van klankschalen en deze begeleiden met onze eigen stem.
Deze workshop wordt gegeven door Els Denessen, Master of Music therapy. Els is muziektherapeute en heeft een eigen praktijk waar ze mensen behandelt en in contact brengt met de kracht van klank en muziek.
Opgave via denieuwewereld@stokershorst.nl

© Stokershorst 2017.
Top